06 360 158 77 lies@dia-u.nl

 

 

GRATIS ADVIESGESPREKKEN

Ter gelegenheid van mijn nieuwe praktijkruimte met het adres Beatrixpark 24 te Winterswijk, geef ik in de maand februari 2021 gratis en vrijblijvend adviesgesprekken van één tot anderhalf uur.

Dus heb je vragen over de opvoeding van jouw kind, wil je graag even sparren met een kindercoach of ben je gewoon nieuwsgierig wat ik voor jou en jouw kind kan betekenen, neem dan contact met mij op.

Je kunt me bereiken via telefoon 06-36015877, per mail lies@dia-u.nl of via het contactformulier bij contact van deze website. Dan maken we een afspraak om een uur of iets langer met elkaar te praten. In dat uur (of anderhalf, wat jij wilt) zal ik een luisterend oor aanbieden en vanuit mijn deskundigheid ook (eventueel) een of meerdere tips of adviezen geven.

Dus….wil je gebruik maken van de mogelijkheid van gratis adviesgesprekken, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Met liefdevolle groet,

Lies Balduk

 

 

 

 

E-boek ‘Hoera, ik mag zijn wie ik ben’

Voor het aanvragen van het gratis e-boek ‘Hoera, ik mag zijn wie ik ben’  klik op de afbeelding hiernaast.

EEN POSITIEVE, ONTSPANNEN EN GEZELLIGE START VAN 2021

Wat een supertof idee van Marlies van der Hout, coach voor heel wat (kinder)coaches. Ook ík doe mee met deze groep enthousiaste kindercoaches en coaches voor volwassenen.

Van 1 januari tot en met 18 januari 2021 zien jullie op de facebookpagina https://www.facebook.com/groups/211440133881916 allerlei leuke activiteiten verschijnen. Zo ga ik voorlezen uit het boek ‘Tijger, tijger, is het waar’, plaats ik een video met een visualisatieoefening en kun je ook daar mijn e-book ‘Hoera, ik mag zijn wie ik ben’ downloaden. Andere (kinder)coaches hebben ook allerlei mooie en interessante activiteiten zoals ontspanningsoefeningen, lezingen, beweeg- of yogaoefeningen en nog veeeeel en veeeel meer. En we bieden dit allemaal met heel veel liefde en gratis aan.

Wil je ook, ondanks deze moeilijke (corona)tijd, positief en gezellig het nieuwe jaar starten, wordt dan lid van deze groep via https://www.facebook.com/groups/211440133881916

Met liefdevolle groet,

Lies Balduk