06 360 158 77 [email protected]

GEPEST WORDEN IS ECHT NIET OKÉ!!!

 • Komt jouw kind steeds vaker huilend van school?
 • Zie je dat hij telkens meer blauwe plekken krijgt?
 • Vind je dochter zich ineens lelijk, omdat andere meisjes dat tegen haar zeggen en haar uitschelden?
 • Zie je het zelfvertrouwen van je kind hard achteruitgaan?
 • Voel je je verdrietig omdat je ziet dat jouw kind er erg onder te lijden heeft dat het gepest wordt?
 • Maak je je daar zorgen over hoe dit nu verder moet en gaat?
 • Voel je je machteloos omdat je ook niet meer weet hoe je je kind kunt helpen?

Ondanks allerlei maatregelen vanuit school en alle oplossingen die jullie als ouders hebben bedacht, wordt je kind nog steeds gepest en heeft het daar last van.

Jij wilt natuurlijk net als ieder ouder dat je kind gelukkig is, dat het mag zijn zoals het is met al zijn kwaliteiten. Ook jij wilt dat je kind zelfvertrouwen heeft, van zichzelf houdt en succesvol contacten kan maken. Want ieder mens is een sociaal wezen, toch? Jouw kind mag (of eigenlijk moet) ook gezien en gehoord worden. Ieder mens is een mooi individu, net als jouw kind. Jij wilt dat jouw kind gewoon met plezier naar school gaat en met andere kinderen speelt, omgaat en plezier maakt. Jij gunt ook jouw kind een gelukkige jeugd.

 

Als ervaringsdeskundige en expert kan ik je helpen. Naast ‘gewone’ coaching waarbij je per uur € 65,00 (incl. BTW) betaalt, heb ik het aanbod PRIMA-U/JIJ! ontwikkeld. Dit is een coachtraject voor kinderen van circa 6 tot 12 jaar die gepest worden. Dit traject zorgt ervoor dat de kinderen (weer) in hun kracht komen zodat ze minder of niet gepest worden. Ze krijgen (weer) zelfvertrouwen, herkennen hun mooie kwaliteiten en voelen zich waardevol. Ze durven en kunnen zichzelf zijn. Zij leren zich te ontspannen zodat ze beter slapen en minder angst ervaren. Ze voelen zich gezien en gehoord.

Ik mag in het openbaar laten zien hoe ik me voel en ook dat ik iets niet kan (Kind)

Tijdens dit traject worden altijd de volgende vier thema’s behandeld: ontspanning, kwaliteiten, gedachten en lichaamswerk. Iedere sessie is anders. Ik bekijk wat er op dat moment van belang is om te doen. Wel is er een globale structuur in een sessie met eerst bespreken wat er op dat moment op de voorgrond staat en hoe het de afgelopen tijd is gegaan. Daarna vinden er een aantal methodes plaats bijvoorbeeld een spelvorm, tekenen, ontspanningsoefening, een meer lijfelijke oefening, een verhaal voorlezen of visualiseren. Aan het eind van de sessie laat ik het kind vaak een kaartje trekken. Het is opmerkelijk hoe vaak er dan een zeer toepasselijk kaartje tevoorschijn komt.

 

 

Het werkt egt goed (reactie Lars)

Het pakket PRIMA-U/JIJ!

Dit pakket bestaat uit:

 • een intakegesprek met de ouders en het kind,
 • vijf coachsessies met het kind alleen, waarbij de laatste een sessie is waarin we ook de behaalde successen samen vieren,
 • een tussen- en een eindevaluatie met de ouders,
 • een terugkomsessie of gesprek na een aantal maanden.

Het intakegesprek met de ouders vindt altijd plaats bij de ouders thuis. Dit kan eventueel ’s avonds (tussen 19.00 en 22.00 uur) of op een zaterdag (tussen 10.00 en 16.00 uur). De sessies met je kind zijn bij mij op mijn praktijk.  Je kind komt alleen naar mijn praktijk of jij brengt je kind en haalt het een uur later weer op.

Tijdens een coachsessie werk ik alleen (of soms samen met onze hond Kuna) met jouw kind, zodat hij of zij in alle vertrouwelijkheid dingen kan vertellen. Ik laat aan je kind over of er wat aan jou verteld wordt wat er tijdens de sessie is gebeurd.  Behoudens natuurlijk als er dingen naar boven gekomen zijn die je kind of een ander schade kan toebrengen.

De prijs voor het coachtraject PRIMA-U/JIJ! bedraagt € 385,00 (incl. BTW).

Voor de gesprekken met de ouders kom ik binnen een cirkel van 10 km van mijn praktijk of woonadres gratis.  Buiten de 10 km vraag ik een reiskostenvergoeding van € 0,30 per km extra.

Het bedrag van € 385,00 bestaat dus uit een intakegesprek, een tussen- en eindevaluatie met beide ouders, een aantal sessies met het kind en een terugkomsessie. Verder krijgt je kind nog een werkschriftje en wat ontspanningsoefeningen e.d. mee.   

Lies lette altijd op de privacy van mijn kind zodat hij een veilige haven voelde en zich daardoor open kon stellen. (Reactie ouder)

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Dus:

 • Wil je dat je kind weer gelukkig is, fijn kan spelen met leeftijdsgenoten en weer zelfvertrouwen heeft?
 • Wil je dat je kind niet meer gepest wordt of in ieder geval daar minder last van heeft?
 • Wil je dat je kind gelukkig is met zichzelf en hoe het is, dat je kind zich kan laten zien en horen (en ook inderdaad gezien en gehoord wordt)?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek door hiernaast op de knop te klikken en daarna het contactformulier in te vullen en naar mij te zenden.

We kijken dan samen of ik wat voor jullie betekenen kan en of er een klik is tussen ons.

Veel liefs,

Lies