06 360 158 77 [email protected]

 

Wat mindfulness mij heeft gebracht 

 

Tijdens een mindfulnesstraining die ik zelf volgde, bemerkte ik dat ik naast het meer ‘in het hier en nu staan’ ook leerde loslaten en accepteren. Voordat ik mindfulness beoefende, wilde ik soms dat ik mijn hoofd eraf kon draaien omdat het zo vol zat met gedachten. Met mindfulness heb ik een minder druk hoofd, ben ik rustiger, pieker ik minder en ben ik ‘vrijer’ in mijn denken.

 

Door mindfulness ben ik bewuster in het hier en nu. Een grappig voorbeeld hiervan vind ik het volgende. Toen ik net met mindfulness was begonnen, fietste ik langs een boom. Pas toen realiseerde ik me dat daar zo’n mooie boom stond. Hoe vaak zou ik langs die boom gefietst hebben? Ik denk dat ik meestal  met mijn gedachten niet bij het hier en nu was, maar meer bij of ik wel op tijd bij mijn afspraak zou komen of wat ik zou gaan doen als ik op de plaats van bestemming was. Ik fietste dus vaak met ‘oogkleppen’ op, zoals ik het nu beschouw.

 

Ik gun het iedereen om meer in het hier en nu te leven, om je gelukkiger te voelen en meer te kunnen genieten van de mooie dingen die het leven je biedt.

 

 

Mijn aanbod wat betreft mindfulness

Ik bied mindfulness aan kinderen zowel als aan volwassenen. Klik op de foto bij de desbetreffende doelgroep om informatie over deze trainingen te krijgen. 

mindfulness voor kinderen

mindfulness voor volwassenen